Teknisk Ukeblad har jobbet mye med VR. Her er deres erfaringer:

Høsten 2013 begynte vi med 360-/VR-produksjoner i Teknisk Ukeblad, etter å ha eksperimentert med 360-bilder i flere år tidligere. Men det var først i 2016 vi virkelig satset skikkelig, med innovasjonsstøtte fra Google og helt nye muligheter til å utforske VR-journalistikk som metode. Vi har laget haugevis med enkle produksjoner, gjort masse feil og lært en hel del underveis. Nå er det på tide å dele litt mer av hva vi har lært, i en serie bloggposter i tiden som kommer. 

https://www.tu.no/artikler/vr-10-tips-for-enkel-vr/377859

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>